• banner

Diproses Busa

Pambuka: Amarga beda aplikasi lan syarat saka pelanggan, umpluk bakal luwih diproses supaya luwih trep kanggo nggunakake, kayata laminasi kanggo nambah kekandelan sing siji-lapisan umpluk ora bisa tekan; Lem ing mburi kanggo penak kanggo adhesive ing materi beda; Slitting kurang jembaré saka jembaré luwih kanggo cocog ukuran lantai; embosse pola kanggo nambah kaendahan lumahing lan gesekan.